Mesin Air...

Aku nk beli mesin air macam kat bawah ni la..senang kalo kawan-kawan aku dtg bile haus dorang boleh beli air.Lagipon ia mengalakkan utk aku bertabung.hehehhe.Jadi ader kompeni-kompeni air yang besar kat luar saner nk sponsor mesin air utk aku?


Berjalan Di Jaya Jusco Setiawangsa...

semalam saya dan keluarga saya pergi melawat Jaya Jusco yang baru sahaja dibuka di Setiawangsa.Jaya Jusco ini sangatla besar.Penat kaki saya berjalan.Majoriti kedai yang ada kat JJ adalah kedai makan.jadi orang setiawangsa tak perlulah gi ke KLCC utk mendapatkan makanan yang lazat-lazat.Kedai makan yang ada di situ ialah Wendy's , Old Town White Coffee , Madam Lim , Big Apple Donut , KFC dan ade lagi beraneka kedai makan di sana..Disini saya kepikan beberape keping gambar kenangan saya disana...hahahah


biler masuk pintu utama jumpa patung belon ni




bergambo di kedai menjual spek mate...hahahahah suma spek aku try..

Video Blog episod ??(Trial Version)

video

Tilamku...

Katil aku yang sblom ni dah bengkok.Mungkin keganasan anak buah sendiri bermain wrestling di katil itu.Skang ni aku ade tilam dreamland..peerghh tilam ni peninggalan arwah nenek aku.tilam ni dah belas2 tahun..aku tak tipu..tapi keempukkannya masih lagi terasa.Aku skang tido kuak resakse,tido secara ganas wahahahha...tido mlm ku indah belaka..hanya mimpi-mimpi yang basah sahaja hahahhaha...


HBKL...

Harini aku gi HBKL..bawak mak aku gi sane sbb mak aku lemah kaki dan tangan.Gi sana abg aku hantar.Gi pagi sbb biasalah kalo gi lambat,lambatla dapat rawatan.Sampai sana trus kene daftar pastu untuk daftar kene tunggu lagi 100++ orang baru dpt daftar dan dpt no bilik untuk rawatan.Selepas dapat nombor rawatan kitaorang kene tunggu kat bilik no 27 B.KEne tunggu lagi..dalam 20 minit barulah ade jururawat memanggil "Aini Omar" pastu mak aku pon pegi masuk kedalam bilik utk dpt rawatan.Pastu mak aku kuar utk check darah dan ambik urine.Pas dah isi urine kene bawak ke makmal utk check.Kat situ ambik mase 45 minit utk dorang anilisis.Aku smpai tetido-tido..hehehe..dh dpt result gi balik jumpa doktor tu utk kasi balik result urine test tu.Doktor kate kencing mak aku kotor.Die kasi ubat dan lagi 2 minggu kene check balik(18/12/08 8:30 pagi).Pastu kene tunggu utk ambik ubat..sib baik mase tunggu ambik ubat tu ader awek-awek yg sedap mate memandang hehhe.Dah ambik ubat aku tepon makcik aku utk ambik kat depan Emengency.KAt situ aku tunggu..ada macam2 sakit..ade eksiden,ader nangis sbb laki dier eksiden,ader muka dah pucat takde darah..macam2 la..kalo korang duduk kat tepi tu dalam 10 minit macam2 bende korang leh tgk..Makcik aku dtg dan kitaorang pon balik.Smpai umah aku mkn nasi.Pastu kasi mak aku makan ubat.Lepas dah setel suma..aku tgk citer Supernatural sehinggalah cerita itu tengok aku.(ujan plak perghhh)...

Aku Suka...

Lame giler aku tak update blog akusorang ni..huhuhu..sori la geng...gua skang tgh bz ngan opis dan aktiviti melepak berhala tuju,huhuhuh..skang ni aku tgh syok giler dengar lagu D'Masiv - Diantara Kalian huhuhuhu..pedulikla orang nak kata aku jiwang..tapi aku suka la la la..Skang ni aku dan kawan2 aku kat umah sibok dengan aktiviti begamba kerana Rusdi kawan aku baru saje beli camera dslr canon eos450d.Best bergambo huhuh..jadi kitaorang ader aktiviti baru iaitu bergambo di sekitar kolumpo dan putrajaya hahahha.Kalo nk tgk gambo hasil tangkapan tunggulah update yang seterusnya hehehe...kalo korang nk dengar lagu D'Masiv yang aku tgh tergila2kan skang ni korang lehla klik tajuk lagu kat bawah ni utk download.

D'Masiv - Diantara Kalian.mp3(klik sini)