Video Hitam Putih...


video
Harini aku berjaya memahami masking dalam Sony Vegas(software edit video) tapi tak sepenuh paham lagi..cuma baru paham cenggitu je.Video kat atas ni aku buat diri aku je yang ader kaler...manerkala sekiling aku black and white..Aku masking video secara kasar..jadi hasil pon kasar..hehe..tapi ni proses belajar..

Video Kawanku...

video
video ini untuk tontonan mereka yang dan besor panjang sahaje..penuh aksi ganas...untuk mereka yang lemah semangat jangan la tonton takut mampos plak takpon mengigau waktu malam...

Ini Rumah Saya dan Kawan-kawan...

video
Ini adalah rakaman google earth ia menunjukkan rumah saya,rumah Bad dan rumah Aizat...Dibawah pulak dari rumah saya ke rumah Rusdi di Keramat..

video

Baju dari Finland...

Hari Isnin nan lalu saya telah menerima 1 bungkusan daripad Finland.Hehehe..bungkusan yg mmg dijangka iaitu sehelai baju t-shirt.Hehehe..jauh datangnya dari Finland saner...kerana minat terhadap cerita realiti The Dudesons jadi aku pon membelinya..hehehehe..harga baju dalam EUR14.90 dan kos hantar ialah EUR13.00.Duit hasil perolehan dari blog aku beli baju..heheheh..

Bungkusan yg diterimaBaju yang dibeli
The Dudesons