Lurah Dendam... [ 18SX ]

Pagi tadi aku naik train aku nampak lurah dendam sorang awek cun.Putih.Aku tgk suma mate lelaki keranjang usya kat 1 tempat je..tak kelip pon dorang tu..biler aku tgk jantan2 tu baru la dorang kaber ngan tgk atas bawah..hahahah..Posisi awek nmpk lurah tu direct kat depan aku pergghh.Aku kalo tak tgk lurah awek tu kang orang dalam train tu kate aku gay pulak..untuk tidak mensyak wasangkakan ramai jantan keranjang dalam tu aku pon tgk skali hehhe..Sib baik cun kalo tak cun aku buat derk je..hahaha..inilah naik trains paling indah untuk bagi aku utk hari ini..hehehe..tak sia2 aku dtg awal..mukekeke

7 comments:

Kumprinx

March 13, 2008 at 4:33 PM

haha shabas.. shabas..
tu la org tua kata, bangun pagi murah rezeki..

din

March 13, 2008 at 7:37 PM

betul tu kumprinx kate orang tua mmg betul..mulai dari saat itu aku rajin bangun diri di waktu pagi dengan harapan aku dapat ketemu dengan lurah2 yang sedap mate memandang dan dalam lagi muakkakaka...

LaDY

March 14, 2008 at 4:24 PM

chiesss....
lahabau ko din..
patut la ritu die awal jerk on line...upe²nye nmpk lurah...muakakakaaka....

Anonymous

March 18, 2008 at 2:46 PM

huhuhu....gatal nyer kwn aku ni :p

-Lynn-

budi

March 21, 2008 at 11:05 AM

ya Allah, ampunkan la dosa kawan aku ini...

Anonymous

June 30, 2008 at 7:29 PM

xbek dosa tur...

Anonymous

February 19, 2010 at 12:15 AM

setakat tu je aku lg lak smp nmpk puting pink lg kt remaje bru abs sklh