Seharian Di Wangsa Maju...

Semalam aku melepak kat umah Aizat.Memandangkan umah die takde orang jadi kitaorang pon datang untuk menghuru harakan rumahnya itu..Aku dan Rusdi je yg datang..hehehehhe.Aktibiti kami ialah memasak burger sambil menghalau kucing..masak kentang goreng digaul bersama cheese..kepak ayam tajaan ayamas..Kami makan sambil menonton video yg diambil 3 tahun lepas sewaktu meyambut new year kot..hahahah..mmg perangai cam bangsat je suma..hahahaha...Biler dah petang..kami pergi bermain bola.Bola dimainkan dengan cara memasukkan kedalam tayar..memula ingat cam senang..tetapi susah..Setelah 2jam bermain maka barulah tamat permainan itu tetapi Rusdi blom abis lagi kerana die tak dpt memasukkan bola kedalam tayar walaupon sekali hahahaha..bermakna Rusdi kalah..hahaha.Kehitaman kaki mmg tak dapat dibayangkan..lagi hitam dari komeng kaki kitaorang hahaha..Rusdi pergi beli air...kitaorang lepak sampaila malam..party abis kol 11 malam..hahahah..pastu balik...



video

8 comments:

LaDY

March 16, 2009 at 2:34 PM

aahahaha
macam gampang perangai

miss nora

March 16, 2009 at 6:09 PM

aper yang korang wat malam tu?

rudy syah

March 16, 2009 at 10:59 PM

jai..
gambar aku mane..
taruk ar video yg ko amek tu..

A.I.Z.A.T

March 17, 2009 at 12:02 AM

wei, ko x cite pn aku menang no 1 dalam acara "bole sungkit" tu..
waahhahahahahaha..
nati ade masa kite lawan lagik..
kali ni suh rusdi abiskan main smpi patah kaki.wakakakkaa

akusape!

March 17, 2009 at 11:21 AM

betol-betol tu..takpe next game kat umah ko..kita main team...

A.I.Z.A.T

March 17, 2009 at 1:09 PM

ok.ko team ngan rusdi, aku ngan bad, atau komeng dan anything but rusdi.. hahahahaha..

wei,sexy dowh gmba aku pki tuala, xde ke yg pki sua ??hehe

akusape!

March 18, 2009 at 12:27 PM

Ah Rusdi jadi pengadil je...hahhahahaha....

rudy syah

March 18, 2009 at 8:04 PM

begini la pesta di wangsa maju..
org bujang masak x pakai baju..
hahahaha...
sexy dowh...