Ahad Yang Bz...

Hari Ahad aku bangun tido kol 1:30 petang.Aku sms Ayu suh anto pc dier.Aku tgg kawan aku yang lain sbb aritu ader ramai nk mintak bantuan aku.JAdi aku tunggu..aku on pc dan check segala yg buleh check..Aku burnkan DVD MS Office utk kawan aku.PAstu kawan aku anto pc dier kat aku.Dengan lantas aku memformat dan mengistall software yang lain.Petang dh siap..aku sms dier kater dah leh ambik.Pastu aku jumpa 1 website leh kita buat komik jadi aku pon cuba dengan gambar2 yang aku ada.Malam aku tak buat ape..tgk tv3.Abg ngan mak aku ajak gi umah Mak Long aku tetibe baru aku tringat yang kawan aku nk dtg ambik pc dan ambik dvd.Kol 10 kawan aku dtg ambik pc dan dia belikan aku McD sebagai upah aku(tq) dan pada masa yang samer kawan aku dtg nk ambik dvd MS Office.Aku pon bagi dan borak-borak jap.Mase borak otak aku ingat MCD je hehehe.PAstu aku masuk dan trus melahap McD.Pastu abg aku ajak gi makan lagi..jadi aku pon mengekori dier utk makan.Kenyang tul malam tu.Mase kat kedai mkn ayu ader tepon aku kater pc dier takleh masuk sbb graphic dier overdose..aku suh dier masuk safemode suma dan adjust kat situ dier kater takleh.Aku kater kt dier kasi aku pikir dan tanye abg ipar aku.Sampai jer kat umah aku tanye abg ipar aku masalah itu dan dier pon test..dan akhirnya dpt jawapan.Masuk Enable VGA mode pastu adjust kat situ.then masalah selesai.Pastu tu aku tgk tv3 citer Bang BAng Boom.kol 12:30 pagi aku tgk Aprentice kol 1:30 pagi aku tgk DOrm kat tv2 kol 3:30 pagi aku baru tido..(panas giler dan nyamuk byk tu buat aku tido lambat...)

3 comments:

wee

February 19, 2008 at 9:28 AM

din...mesti perut ko buncit asik mkn je, pree lak tu..

din

February 19, 2008 at 4:59 PM

heheh..perut aku mmg buncit mukekkekek..asik makan free je..

budi

February 20, 2008 at 12:54 AM

weh din je ke dapat mcd ayu? aku pun ada tolong gak skit kan... siap call ko lagi.. aku nak mcd aku jgk!!!