Aku Dan Site...

Kebelakangan ni aku sangatla sibuk mengalahkan sukan olimpik di Beijing sana..Aku kene gi site dan kerja dari 1 tempat ke 1 tempat lain..penat dan enjoy kerana ini adalah pengalaman aku yang baru.Kalo seblom ni aku dok perap depan pc jadi kali ni bos aku kasi peluang utk aku gi berambus dari opis tu..(mungkin die dah jemu tgk muka aku kot..mungkin die jeles sbb kerja aku tak byk kot..mungkin sbb dier byk kali tgk aku tido kot..muekekke) tapi ape2 pon kerja luar best..sungguhpon kulit aku dah berubah menjadi hijau..eh hitam..eh bukan hitam tapi sawo matang muekekkeke tapi kerja ni sgt best dan mencabar fizikal..Sungguhpon sblom ni aku bangun awal pagi hanya utk kencing saje tapi kali ini berbeda aku kene bangun awal pagi utk ke pejabat.

4 comments:

aizatbest

August 17, 2008 at 5:35 PM

patut ar ko x on9..
x sempurna sesi chat aku xde ko..huhu

Anonymous

August 19, 2008 at 2:36 PM

hai...
sy suka g blog awk cz blog awk wat sy happy..
tq..

din

August 20, 2008 at 9:50 PM

jat aku skang ni bz kat site...dah tak online dah kat opis..lotih

anonymous - heheehe..kalo aawak hepi sayer pon hepi..hehhee

Anonymous

August 23, 2008 at 10:56 PM

hope awk sentiasa aktif ngan blog2 awk...