Aku beli hp baru...

Semalam petang pas aku balik dari open house kat kelana jaya.Aku pon balik ke rumah kemudian aku bukak tenet pastu tgk hp Sony Ericsson W910i(sbb aku tgk tepon madi tu teringin nak beli).Pastu aku tunjuk kat abg ipar aku kate nak beli tepon ni.Pastu dier check kat lowyatt.net pastu trus call kedai cina hp tu..kate hp yang aku nk tu ader Sony Ericsson W910i warna merah hati harga rm831..jadi aku berpikir dalam 10 minit utk beli ke tidak..dan aku mengambil keputusan utk membelinya..time tu jugak gi beli hp tu..huhuhu..hehehe..Ni adalah hp pertama dalam hidup aku yang aku beli sendiri..sblom ni asik pakai hp opis je hehehe..

6 comments:

zairi

October 28, 2008 at 9:51 AM

laaa..ko sama mcam aku ar..aku beli handpon pun lepas umur aku 29 tahun. sblom tu asyik pow tpon adik aku jee..dia suka tukar2 tpon.

aizatbest

October 30, 2008 at 11:09 AM

ish ish..sadisnye..jai,fon ko ble call komeng x?kalo bole,gtau die..
faizal tahir ckp,muke komeng sama cam die..ok..bye

ayoo

October 30, 2008 at 1:26 PM

wow din ada hp baru..bangga nya aku..hehe

ELeEa

November 1, 2008 at 8:00 PM

best nye...pkai phone baru yg jambu camni...wrna merah lg....anyway...jg bebaik..jgn smpai ilang...aset ptma di umo 26 tu... =)pasni bli aset len lak...kete ke..umah ke...syok wooo...hasil ttik pluh snirik =)

mizu_sama

November 12, 2008 at 8:54 PM

tahniah din dah beli hp baru

cine tue makup 100

x pe la..da rezeki cina tuh

hahahahhaha

mizu_sama

November 12, 2008 at 8:55 PM

sama-samalah naikkan biznes cina