DiTag oleh Aizat...

*7 fakta tentang saya
- Saya suka tido
- Saya seorang pemalu
- Saya ader blog
- saya suka kasut adidas
- Dulu rambut panjang skang rambut pendek
- suka berak kat opis.
- Otak saya ni kosong..macam tin kosong..mukekekek

*7 perkara menakutkan saya
- Mati
- Kene langgar
- Gile
- Hantu
- tgk citer seram kat wayang
- anjing
- Bos tepon

*7 lagu buat masa sekarang
- Ahmad Dhani feat Andra - Kuldesak
- Eamon - Fuck It
- Faizal Tahir - Sampai Syurga
- Fast Ball - out Of My head
- 2 Pac - Wonda They Call u bytch
- Green Day - Brain Stew
- Fast Ball - The Way

*7 perkara yang selalu saya sebut
- pundek
- babi
- anjing
- babinye bas
- sial tul
- nak berak..
- cibai

*7 perkara yang amat bernilai
- Keluarga saya
- Bestfriend saya
- pc kt umah dan opis
- kawan chat(merangkumi suma jenis chating)
- Putra lrt dan feeder bus
- Handphone saya
- beg saya

*7 "pertama kali" dalam hidup saya
- Pertama kali ade orang tegur saya sebagai penulis blog AkuSape ialah seorang pompuan yang berjumpa secara face to face di kedai makan sewaktu saya tgh lunch ialah pada hari Jumaat 9 may 2008 hahahah.(kepada Akak yang tegur,pertama kali saya ditegur dan saya terkejut kelu...mukekekeke)
- Pertama kali saya dengar lagu rap ialah lagi New Jack Swing
- Pertama kali saya dengar stesen radio ialah Hitz
- Pertama kali saya suka budak pompuan pada darjah 6
- Pertama kali saya jumpa artis di Saloma Bistro secara live.
- Pertama kali saya bekerja saya tak tau buat programming.
- Pertama kali saya naik basikal dengan aizat sampai KLCC

7 Blog yang dipilih ialah :-
- Blog MemoriDazz
- Blog Menjerit
- Blog Warirc2
- Blog Angel Iz Blur
- Blog Kiena
- Blog Zaleea
- Blog Hiburan Yang Sempoi

3 comments:

Anonymous

May 10, 2008 at 1:01 PM

sape nk tag aku

War IRC2 Coding Team

May 10, 2008 at 9:22 PM

siot.... susah nye tag....
hampess
ok... ade mase aku balas tag~

TQ Bro
Kreuger®

War IRC2 Coding Team

May 12, 2008 at 2:29 AM

muakakaka....
camne nak carik idea nak klepet citer pasai tag ni...

ok ok ok... aku akn bsikap jujur dalam mnjwb tag yg dberikan...

timer kasih...
kreuger