Spider Man..


Spider ni aku jumpa biler dier melekat kat dinding bilik aku.Aku tak tau ape dier tgh buat..aku sempat ambik gambar dier seblum dier melarikan diri ikut tingkap..Fuh...first time aku jumpa spiderman....

7 comments:

War IRC2 Coding Team

May 14, 2008 at 8:49 PM

Uih.... aku yang pertama.

sebelum tuh aku nak gelak dulu...
wakakakakak.... cam nak pecah perut aku nengok spiderman ni.

Spiderman ni mungkin terlupa nak pakai full costume. Siap pakai baju ader Coler tuh. Ekekeke...

Ni mesti lepas die lawan dengan Green Goblin ni.. mate terkoyak koyak.
Cian dia weh~

Nko tak mintak otograph ke?
Adios,
Kreuger®

din

May 14, 2008 at 11:02 PM

spiderman ni spiderman melayu..name melayu dier ialah lelaki labah-labah(macam cibai je bile dimelayukan mukkekekek)aku dah ambik autograp die..ader kat dalam tong sampah umah aku skang ni...Spiderman ni baru balik keje da...tu ader kolar tu muekkekekeke...

twistiesgurl

May 15, 2008 at 9:03 AM

spiderman ke spiderdin.....muekekekeke...
lenkali tangkap buat bantal peluk jerk....
lalalala...

aizatbest

May 15, 2008 at 7:34 PM

konpom ko yg jadik spiderman nih

War IRC2 Coding Team

May 15, 2008 at 7:59 PM

ahaks... hidung die tak tahan tu...
sekali nengok spiderman ni, cam seram plak

Wakakakkakka.... ade cam Ju-ON pon ade... Kalau Linda On... aku on jer~

Kreuger®

budi

May 15, 2008 at 11:18 PM

aku rasa spiderman ni kembar ko la din.. muka sebijik gilerr

anonimos

May 21, 2008 at 11:09 AM

macam babi je aku tgk spiderman nie...sape nie zai?