Makanan Kegemaran Aku...

Ini adalah makanan.Tolong jgn pikir bukan2.
Ini adalah makanan kegemaran aku ayam masak kicap mamak style..giler sedap..kalo aku dah kenyang pon aku leh tibai lagi makan jika ader lauk ni.Aku rase aku dah kene mandrem ngan mamak tu la..asik teringat je ayam masak kicap ni...dem...

4 comments:

Mr. Azman

June 3, 2008 at 9:33 PM

akusape, fitst² aku nengok cambar ni... cam horror plak, lepas aku bace.. then baru aku tau ape die benda tuh... wakakak..

cam citer saw3 ma~ seram...

nko ni boleh masuk fear factor laa bro... aksi stun lagak ngeri memakan ayam masak kicap buatan mamak gombak.

Aku rase mamak tuh buh ganja kot dalam masakan die.. :)) muahaha... pas tuh nko baik punya kene air basuh tangan mamak tuh... sampai tak hengat punya sedappp... erm...
lazat...

nko cube check kat ayam tuh.. mesti ade bulu² mamak tuh yang berguguran dicelah peha ayam tuh wakakakka

gurau jer bro. aku teringat citer senario yang mamak tebar roti canai sambil pelus menjejes-jejes tuh...

itu baru fear factor ma~
Kreuger®

erik

June 11, 2008 at 12:07 PM

macam tahi jer aku tgk

-dazZ-

June 12, 2008 at 12:12 PM

EEEE... xde rupe ayam pon....

ryurisora

July 26, 2008 at 1:42 AM

eeerrr...