Sepetang Bersama Warirc2@Krueger...


Smlm aku berjumpa ngan man atau warirc2.blogspot.com..aku jumpa die kat tmpt keje die kat klcc.Smlm aku tak keje aku cirit birit..skang dah ok dah..hehhee..kitaorang lepak kat kedai mamak kat tepi bangunan ape tah aku pon tak ingat name dier.Mase lepak kitaorng borak2 pasal blog..blog...blog dan blog hahaha...best borak ngan die ni..skang ni blog dier menerbitkan banner-banner kepada blogger-blogger secara percuma...jadi kalo korang nk banner free korang lehla mintak man ni buatkan..tapi korang kene berator kerana permintaan banner sgtla tinggi...dan beliau ader 2 tangan je..hahaha...kitaorang lepak smpai kol 8:30 mlm pastu dier pon blah gi putra lrt klcc dan aku gi tgk wayang citer james bond ngan kawan aku..

1 comments:

Mr. Azman @ Kreuger

November 25, 2008 at 7:17 PM

wah gile ah... sampai cam ni
nko buat entri... hehehe... terharu
aku siot... *nak kesat air mate
kjap...

ape ape pon jangan takut... teruskan
usaha nko untuk memantapkan lagi
blog-blog kesayangan nko. Hope
semalam punye citer, kite dapat
satu guideline untuk kite berblog.

BLOG IS FOR FUN NOT FOR MONEY!!!

Kreuger®