Aku Suka...

Lame giler aku tak update blog akusorang ni..huhuhu..sori la geng...gua skang tgh bz ngan opis dan aktiviti melepak berhala tuju,huhuhuh..skang ni aku tgh syok giler dengar lagu D'Masiv - Diantara Kalian huhuhuhu..pedulikla orang nak kata aku jiwang..tapi aku suka la la la..Skang ni aku dan kawan2 aku kat umah sibok dengan aktiviti begamba kerana Rusdi kawan aku baru saje beli camera dslr canon eos450d.Best bergambo huhuh..jadi kitaorang ader aktiviti baru iaitu bergambo di sekitar kolumpo dan putrajaya hahahha.Kalo nk tgk gambo hasil tangkapan tunggulah update yang seterusnya hehehe...kalo korang nk dengar lagu D'Masiv yang aku tgh tergila2kan skang ni korang lehla klik tajuk lagu kat bawah ni utk download.

D'Masiv - Diantara Kalian.mp3(klik sini)

3 comments:

Mr. Azman @ Kreuger

December 1, 2008 at 9:19 PM

Worait... dah ade hobi baru eh...
tak aci betoi... siap beli DSLR lagi

wah jeles ar aku.. arem.. ekekek
kompom sampai bile pon blom tentu
aku dapat pakai...

maybe one day my priendz... one day~

Kreuger®

elia_elya

December 2, 2008 at 2:51 PM

fuyyoo...!!!
kita share akt / hobi yg sama la..suka bgambar...nsb i xde kt tmpt u..klu x dh lame i interprame....ahaks!

LaDY

December 3, 2008 at 10:25 AM

DIn..
i miss u so much larh darling..
eehehehe

owhh skang dah ade kamera canggih ko yerk..lps ni kompem xnk bergambar ngan bidio kem aku lg dah ek..
huuwawawaawa.....