What The Fu*k....

Hari ni ialah sesi meluahkan perasaan.Sementara aku ader hati nk meluahkan ni.Semalam aku cukup hangin sbb internet slow giler nk mati.Pundeknya streamyx.Bagitaula orang kalo international link down ker ni tak dier bagi announcements pasal "Novasi Dokumen-dokumen Perjanjian Perkhidmatan Internet TM Net Sdn. Bhd. ke Telekom Malaysia Berhad" --->>What The F*CK.Tak reti nk update website ker(makan gaji buta ker wei)Dorang ni kalo tak reti nk meniaga jgnla meniaga.Baik jual ayam kat pasar malam ker atau jual kat prepaid jer lagi elok.Kita bayar bulan-bulan mahal tapi servis macam pant*t.Skang ni pon tgh merana slow.Tapi kat opis ok skit.kalo kat umah macam haram..Cilake Streamyx..

4 comments:

budihermawan

January 24, 2008 at 2:46 PM

hahaha.. aku ingat aku sorang je yg emo pasal streamyx ni.. rupanya ko lagi emo la din siap carut lagi

Absolute Alternative

January 25, 2008 at 11:56 AM

heh heh heh din.. banyak star * article neh

din82

January 25, 2008 at 1:10 PM

ten lame tak nmpk ko..aku buat banyak star supaya leh masuk The Star muekekke...

LaDY

January 27, 2008 at 3:40 PM

din...xbaik mencarut...lenkali ajak aku....hahahaha....