Akibat Tangan Yang Gatal...

Hari ini aku merasa sgt menyesal kerana kegatalan tangan aku ini mendelete file boot.ini di pc seseorang.Jadi laptop beliau tidak buleh memasuki ruangan windows dan asik terestart sehingga kiamat atau pon sehingga laptop itu jahanam.Dengan itu aku merasa menyesal tak ingat dunia jam 10.AKu pon meng"restor" semula win beliau.Tapi aku mau balik time itu..jadi aku biarkan sementara.Aku rase dah ok dah.Sebb mase aku tinggalkan tu dah leh masuk windows cuma dier tgh install software time tu.Jadi aku pon polang kerumah.Kat umah aku terasa sangat letih dan tidak berupaya mengalahkan orang kurang upaya.Aku menonton tv 2 cerita Double Vision dengan keadaan lemah longlai.Aizat sms aku kate nk dtg.Aku tunggu dier sampai tetido2.Kol 12:15 dier dtg.Aku tersalah info dier suh aku transfer movie dalam pc aku pastu baru masuk external dier..tapi aku masukkan dalam hardisk kawan dier muekekkek.Jadi terpaksa mentransfer semula heroes kedalam external dier.Nk transfer slow jadi aku masukkan hardisk tu dalam pc aku utk pergerakkan yang pantas tahap maksimum.Tapi pc aku ni bahlul sikit..kengkadang dier "hang".Terpakse restart.Jadi begitaulah keletihan aizat utk transfer file dan terpakse restart apabila pc tu hang.Abis transfer suma.deir pon balik.dan aku pon sambung tido sambil teringatkan cerita-cerita lame..

3 comments:

LaDY

February 1, 2008 at 11:29 PM

hak..hak...aku juga yg rajin komen..
patut la ko sakit pale..rupe²nye dah wat satu kesalahan..tgn gatal lg...
kehkehkeh....

dazZjelita

February 2, 2008 at 10:11 AM

pc bahlul?
errr...cam tuannye gak ke..
huhuhuh
lek la encik dinn...
weih ledii ko watpe kat cini?balik balik....

budi

February 2, 2008 at 8:46 PM

sapa suh delete boot.ini... hahaha